Domo-kun Cute




Baca jea ? Kalau SUKA sila LIKE & cOmment :)

Wednesday, 14 December 2011

Haru Biru ! :(


Erghhhhhhhhh !! Kesal ! Marah @ bebai ! nak nageh smua hado , tangan aku punya laa gatai p klik laman HACKERS
hah ! pdn laa gn muka akuu , p klik bOkpa . kan dh jadi BUDAK BARU NAK BELAJAQ GUNA BELOG :(
gelaaa , blOg lama aku , aku syg gilaa wehh :( tatau nak kata apa bila tOkleh bkak . ayaq mata nak jatUh daa Ouhh ,
Evrthng's my stOry has lOst ! aku asa gelap dunia akuu bhai . smua cita silam or apa2 sajaa la . smua lam tu . My hamster & Fish is gOne ! erghhhh , nOw nak kna create balik cm budak BODOH daa aku asew , nyesai tk sudah . aku tkmOw klik ap2 dah pas nie . huk3 .. Apa bOle buad ? just uat yg baru , segala2nyaa baru . n budak baru . hahaha .
pdn laa muka . diri sndri yg binasa . psai blOg aku nek gelaa :) huk3 .. nsb bek Hubbie sOh sbaq . law dak . BANJIR sg.lalang jgn caqi aku k ? muahahaha , apa lagi aku nakk reset nie ? aku nak balik Blog lama aku ! penat r nak caqi cOde sna snie . shOutbox pOn dh tukaq shOutmix , grrr !! pahtu nak kna byaq duet la apalaa . yaa lah ! aku mmg byk duet pOn kn ? smpai kering pOket aku .. sedih ! apalaa nasib . malang sgOh ! lam fb pOn ada hackers fOr blOg ? dsyat gelaa ! haha . aku engtkn aku tgh Open my blOg time tuh ! upanyaa dOk hacks blog aku . t'baekkkkkk ..
nak jaa aku bgtau kt DOREMON , sOh baiki blOg aku :( huk3 .. tp dea mna dOk lam alam yg nyata , hehehe .
so aku laa kna usaha sndqi . tapalaa . gelaa BLOGGER sgt kn ? haa , uat laa bg lawa2 lagi . hak3 ..
Btw , apa lagi yg aku kna tambah nie ? da tk mcm dlue daa blOg akuu . sedih r :( aku lupa wana2 latar blkng bckground pe smua , maw tk lupa . bnda aku bkn taw . law tau lama dh aku cOpy cOde bckgrOund . save lam paindruf ! :) 
so , sabaq jelaa .. smoga myNEWblOg nie tk kna hacks oleh tangan aku sndri ! hahahaha <3 :DD

2 comments:

Nursyafiqah a.k.a Alang said...

salam blogwalking.....jgn lpe follow blog kiter...
http://sweetahlolipop.blogspot.com/

Norsuhaida said...

yeahh :D I will fllow u back ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...