Domo-kun Cute




Baca jea ? Kalau SUKA sila LIKE & cOmment :)

Tuesday, 20 December 2011

MISS YOU !


Salam PAGI smuaa :) sehat rini ? Btw law tk sehat , jgn lupa makan ubat k
spya depat sehat , tkmau saket2 taw :) nak awk2 smua sehat walafiat jea' :) 
pewOt still lapaq , sbub tk MAKAN g . haha . stg laa sue makan . 
nak update blOg jup haa . hikhik ~ nie cheq ada SATU stOry nak gtaw hampa , alaaaa . 
kami rinduu kt PUTRA kami lorr , nak uat cmne kan ? huk3 , sabaq jelaa . 
rindu kamu wahai MOHD HUSAINI AZRI . 
lek ahh weh , bopa lma aku tk mcge hubbie sue nie . apa bOle buad ? 
sbaq jela yg aku bOle . hehe . jgn dea CURANG blkang sue sudaa laa nOh ? 
harap sgt2 nie ha . hak3 .. engt main2 ke ? hhuhu

Andai awak DISAMPING saya searang nie
saya nak peluk awak kuat kuat :'(
# taw HARAM , memain jea :p

Saya RINDU sangat sangat kat awak
Rindu sangat SAYANG , Rindu setengah MATI nie :)
hmp .. sampai bila laa kita nak macam nie ? 

Huh , saya bOle tunggu awak .. Tapi ..
Kalau macam nie laa caranya myb susah sikit .
sebab SUMPAH saya cakap " I MISS YOU B :) "

Nak jumpa awak , nak lihat senyuman awak .
nak gelak gelak dengan awak , nak manja manja dengan awak .
awak ! semua saya nak dari awak --'

ape laa keadaan awak sekarang nie kan ?
sehat ke tak ? dah makan ke belOm ?
haha , bengOng jap ;D wewewe ~

IMISSYOUSOMUCH BUNCIT  :')
 Witwit , nama manja tuh ' heheheheheeehhehe ~
kau ada ? mesti la ada , aku jer tak tahu ;D

Tak mengapa lah sayang :) 
I'waiting FOR u FOREVER , atetetetete ;D
HOPE u tk main kayu TIGA lah kan ? :) ngee .
# tak PAHAM ? meh sini nak kiss awak banyak banyak :)

HAHA , apela kan ? ;D
I DO LOVE YOU AND I DO I MISS YOU SO MUCH !
i need u b :'(











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...