Domo-kun Cute




Baca jea ? Kalau SUKA sila LIKE & cOmment :)

Sunday, 6 January 2013

Sy Blogger Negeri Kedah ツ


http://www.fizgraphic.com/
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN 
Assalamualaikum , Hi All Friends Blogger . sy Blogger dari Negeri KEDAH . Negeri Jelapang PADI . kedah ni yang paling menarik sebab ada Bendang ( Padi ) alaa , yang hampa dok beli Beras tuu . hihihihi :D kat sini memang best kalau dari highway Alor star nak ke Sungai petani memang dok nampak Bendang kat tepi Highway tuu . Area sy dok kat Sg.petani lahh . kat sini boleh dapat GUNUNG JERAI , Pantai Merdeka & TG.Dawai . 3 tempat yang Awesome . ada lagi tempat yang syok2 . tapi kalau cerita sampai esok x habeh :P kat sini nak dapat makanan x susah pon . LAKSA KEDAH paling TOP kat sini . rasa dia memang sedap . kena dengan kuah pekat dia . Fiuuuuuuu tidoq lena lepas tuuu xD orang sini pon suka makan Ulam2 cicah dengan sambal belacan . makan pulak dengan nasi Kari ( Gulai) ikan . amboih aih . terliur dah ni . satgi nak kena pi makan nasi laa . haha . setakat ni ja cerita kami ツ harap Dapat jadi kawann yer . Be Friends 
Teman Blogger : aienstory
                    : maznie
                 

40 comments:

Cik Anis said...

dr segmen sama..follow sini dh ^^

nor aishah said...

salam...hye dari segmen yg sama =)

Musyirah :) said...

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah said...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

miss zerocinta said...

sy dari segmen yg same

follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Budak Kampung said...

yong dri bumi allah
mai la dtg perok


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Emas Putih said...

hi dr segmen sama :) sy dari Sabah :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

*nanti tolong buang pengesahan untuk kotak komen ni ye..tQ*

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di senja hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

SITI SALIHAH AHMAD said...

hai... segmen sama gak.. jom terjah sini..dah follow pon...

http://cikladybug.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Khalilah said...

orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

Terbang dari Terengganu! Jemput datang Terengganu. Kita belanja keropok! done follow. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

deno said...

deno datang buat lawatan ke kedah! wah best kedah, pernah pergi sekali je dulu2... huhu... ok, deno folow sini dah :) nanti jemput ke negeri deno pula eh? thanks!^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Sheda ucu said...

dari segmen folow dari perak hihi

http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Irwan Alessa said...

Blogger Johor datang ke Kedah,
Membawa hajat sebesar gunung,
Terjah pun sudah follow pun sudah,
Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

aisyah humaira' said...

blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow u ! jom dtg blog comot niera :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...

Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nadhirah Noor Khan said...

Follower ke 110 :)

I'm a blogger from Kel. Hikhik.
Happy Blogging :D

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Syah said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

hrp awk baung word verification

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Seneorita Baharin said...

salam hi dear...dr segmen yg sama..follow here..btw nice blog

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Azza Afdzal said...

hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

BlueiceButterfly said...

salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.
jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

mailey jayley said...

hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! ohh ya follow done ! !

http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

farhanamasdo said...

hi . im blogger from kluang, johor .
salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

http://bungajauh.blogspot.com

tengss !

yana aina said...

blogger melaka dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que said...

hai...dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 125 :)

Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as phone case, ear cap,
bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...